Skip to main content

TJÄNSTER ATT SÖKA

Nedan beskriver vi de kompetenserna vi är i behov av nu. Du söker genom att skicka in en intresseanmälan (finns under fliken ”JOBBA HOS OSS”.) Om inte någon av nedanstående beskrivningar passar in på dig, och du ändå tycker att du skulle passa in på Cross, får du gärna skicka in en intresseanmälan.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Konstruktör tunga fordon

Erfaren Creo-konstruktör får möjlighet att utveckla sina kunskaper inom konstruktion av chassi för tunga fordon. Du får möjlighet att tillämpa dina kunskaper inom området och även kompetensutveckla dig och få en bredare eller djupare kompetens inom fordonskonstruktion. Har du redan nu förmågan och viljan att leda ett mindre team så finns den möjligheten. Har du det som mål att bli en ledare så skaffar du dig den erfarenheten i något av våra projekt vi driver vid vårt kontor i Västra Frölunda.

Viktigt för att söka:

  • Högskoleutbildning inom maskinkonstruktion
  • Några års relevant erfarenhet
  • Arbetat i Creo
  • Erfarenhet från tunga fordon är ett plus

Produktutvecklare Fordon på Cross Design

På Cross Design är vi ett tight team med god gemenskap som arbetar tillsammans inhouse. Där får man god chans att lära känna sina kollegor. Nyexaminerade medarbetare arbetar i projekt tillsammans med seniora ingenjörer, vilket ger olika perspektiv på hur man tar sig an ett konstruktionsproblem samtidigt som det bidrar till kompetensöverföring medarbetare emellan. Man inser snabbt styrkan i att arbeta i det lilla företaget med en stor organisation i ryggen. Trygghet och gemenskap men samtidigt stora möjligheter och ett brett nätverk.

Vi söker dig som:

  • Har Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller design och produktutveckling.
  • Vill utveckla dina kunskaper inom produktutveckling och konstruktion.
  • Har några års erfarenhet från konstruktion och produktutveckling inom fordonsindustrin.
  • Vill arbeta med spännande utvecklingsprojekt inom fordonsindustrin.
  • Har ett härligt driv, rätt inställning och god social förmåga.

Design Engineer Göteborg

Vill du jobba med utveckling av morgondagens fordonsinteriörer kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter. Vi har intressanta uppdrag för de stora fordonstillverkarna i Göteborg. Har du något, eller några års erfarenhet kan vi tillsammans bygga din kompetens med hjälp av våra seniora konstruktörer och genom deltagande i våra projekt.

KONSTRUKTÖR USA
Vi söker konstruktör för arbete för någon av våra kunder i USA. Du kommer att jobba i projekt som drivs från kontoret i Greensboro eller på plats hos någon av våra kunder i USA. Beroende på vilket projekt du arbetar i kan även din placering bli i Göteborg en period. Din uppstart i USA underlättar vi genom vårt uppstartsprogram för din första tid på plats. Andra praktiska saker som visum mm. hjälper vi också givetvis till med.