TJÄNSTER ATT SÖKA

Nedan beskriver vi de kompetenserna vi är i behov av nu. Du söker genom att skicka in en intresseanmälan (finns under fliken ”JOBBA HOS OSS”.) Om inte någon av nedanstående beskrivningar passar in på dig, och du ändå tycker att du skulle passa in på Cross, får du gärna skicka in en intresseanmälan.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Konstruktör plastartiklar

Vi har flera intressanta uppdrag inom plastkonstruktion för fordonsindustrin. Våra kunder vill att vi skall göra ännu mer för dom. För att klara av det behöver vi anställa fler duktiga konstruktörer med erfarenhet av konstruktion, och allra helst erfarenhet av plastkonstruktion.

Vi söker därför dig med:

  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller design och produktutveckling.
  • Kunskaper inom produktutveckling och konstruktion.
  • Några års erfarenhet från konstruktion och produktutveckling inom fordonsindustrin.

Produktutvecklare Fordon på Cross Design

På Cross Design är vi ett tight team med god gemenskap som arbetar tillsammans inhouse. Där får man god chans att lära känna sina kollegor. Nyexaminerade medarbetare arbetar i projekt tillsammans med seniora ingenjörer, vilket ger olika perspektiv på hur man tar sig an ett konstruktionsproblem samtidigt som det bidrar till kompetensöverföring medarbetare emellan. Man inser snabbt styrkan i att arbeta i det lilla företaget med en stor organisation i ryggen. Trygghet och gemenskap men samtidigt stora möjligheter och ett brett nätverk.

Vi söker dig som:

  • Har Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller design och produktutveckling.
  • Vill utveckla dina kunskaper inom produktutveckling och konstruktion.
  • Har några års erfarenhet från konstruktion och produktutveckling inom fordonsindustrin.
  • Vill arbeta med spännande utvecklingsprojekt inom fordonsindustrin.
  • Har ett härligt driv, rätt inställning och god social förmåga.

Konstruktör Göteborg

Vi har nu flera spännande projekt på gång inom produktutveckling för fordon. Har du något, eller några års erfarenhet kan vi tillsammans öka dina erfarenheter genom vår kompetensutveckling och deltagande våra projekt inhouse. På Cross Design finns ett tydligt fokus på att du ska få en bra start och en stabil grund att stå på. Möjligheten att lära sig CAD-metodik och få kompetensutveckling i skarpa projekt är något som Cross Design arbetar flitigt med.

KONSTRUKTÖR USA
Vi söker konstruktör för arbete för någon av våra kunder i USA. Du kommer att jobba i projekt som drivs från kontoret i Greensboro eller på plats hos någon av våra kunder i USA. Beroende på vilket projekt du arbetar i kan även din placering bli i Göteborg en period. Din uppstart i USA underlättar vi genom vårt uppstartsprogram för din första tid på plats. Andra praktiska saker som visum mm. hjälper vi också givetvis till med.