TJÄNSTER ATT SÖKA

Nedan beskriver vi de kompetenserna vi är i behov av nu. Finner du inget som passar dig ser vi gärna att du skickar in en intresseanmälan.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Produktutvecklare Fordon på Cross Design

Är du yrkesverksam ingenjör? Eller har du precis tagit din högskole- eller civilingenjörsexamen? På Cross Design finns ett tydligt fokus på att du ska få en bra start och en stabil grund att stå på. Möjligheten att lära sig CAD-metodik och få kompetensutveckling i skarpa projekt är något som Cross Design arbetar flitigt med.

Som junior medarbetare får man efter avklarad metodik-utbildning i Catia V5 chansen att direkt vara delaktig i och även själv ta ansvar för projekt som utförs inhouse för någon av våra kunder. Målet är att ge dig goda förutsättningar i början av din karriär och chansen att samla erfarenhet innan det är dags att ta sig an ett uppdrag ute hos kund.

På Cross Design är vi ett tight team med god gemenskap som arbetar tillsammans inhouse, där man får god chans att lära känna sina kollegor. Nyexaminerade medarbetare arbetar i projekt tillsammans med seniora ingenjörer, vilket ger olika perspektiv på hur man tar sig an ett konstruktionsproblem samtidigt som det bidrar till kompetensöverföring medarbetare emellan. Man inser snabbt styrkan i att arbeta i det lilla företaget med en stor organisation i ryggen. Trygghet och gemenskap men samtidigt stora möjligheter och ett brett nätverk.

Vi söker dig som:

  • Har Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller design och produktutveckling.
  • Vill utveckla dina kunskaper inom produktutveckling och konstruktion.
  • Vill arbeta med spännande utvecklingsprojekt inom fordonsindustrin.
  • Har ett härligt driv, rätt inställning och god social förmåga.

Seniorkonstruktör på Cross Design
Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av mekanikonstruktion. Vi vill att du behärskar samtliga frågeställningar inom ditt teknikområde. Vi vill också att du har vana av och förmåga att stötta kollegor i ditt dagliga uppdrag.

KONSTRUKTÖR USA
Vi söker konstruktör för arbete för någon av våra kunder i USA. Du kommer att jobba i projekt som drivs från kontoret i Greensboro eller på plats hos någon av våra kunder i USA. Beroende på vilket projekt du arbetar i kan även din placering bli i Göteborg en period. Din uppstart i USA underlättar vi genom vårt uppstartsprogram för din första tid på plats. Andra praktiska saker som visum mm. hjälper vi också givetvis till med.